14/6/12

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΟΜΗ

Με θέρμη, προσμονή και ειλικρινή ελπίδα ότι η Νέα Δημοκρατία από τη Δευτέρα θα ξεκινήσει ένα σκληρό αγώνα για τη σταδιακή έξοδο από την κρίση η Θεσσαλονίκη υποδέχτηκε σήμερα τον Αντώνη Σαμαρά.

Ο Πρόεδρος του κόμματός μας από το πρωί, σε Σίνδο, Λαγκαδά και Επανομή έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τους πολίτες και τα μέλη και τους φίλους του κόμματος που έσπευσαν, κατά δεκάδες όπου βρέθηκε να τον υποδεχθούν και να του μιλήσουν.
Ο Αντώνης Σαμαράς με έκδηλη την ικανοποίηση από την υποδοχή του κόσμου συνεχίζει ένα βαρύ πρόγραμμα με 11 σταθμούς (!) με στόχο να μεταδώσει το μήνυμα για τη βαρύτητα που έχει η ψήφος μας την Κυριακή.
Στην Επανομή

Ο Πρόεδρος μετέβη στην Επανομή, όπου έγινε με ενθουσιασμό αποδεκτός από τους κατοίκους. Οι κάτοικοι τον κέρασαν το ονομαστό τσίπουρο της περι0χής και αυτός κάθισε μαζί τους για να συζητήσει τα προβλήματα της περιοχής.
Ο Αντ. Σαμαράς θα επισκεφθεί το απόγευμα την Καλαμαριά και τους Αμπελοκήπους, στις 8 μ.μ. θα συναντηθεί με νέους της πόλης στο «Βελλίδειο» και στις 9 μ.μ. θα συναντηθεί με στελέχη και μέλη της ΝΔ Θεσσαλονίκης στο «Μακεδονία Παλάς»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου