31/8/12

Συγχαρητήρια Δημάρχου Δήμου Θερμαϊκού στους νέους φοιτητές

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: Συγχαρητήρια Δημάρχου στους νέους φοιτητές
Με την ευκαιρία ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων εισαγωγής νέων φοιτητών και σπουδαστών στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ της χώρας, ο Δήμαρχος Θερμαϊκού, Ιωάννης Αλεξανδρής, απηύθυνε το εξής μήνυμα:
«Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των πανελληνίων εξετάσεων εκφράζω σε όλους εσάς τους επιτυχόντες τα θερμά μου συγχαρητήρια. Η επιτυχία σας προσφέρει σε εμάς χαρά, αλλά, κυρίως, προσφέρει ηθική ικανοποίηση και περηφάνια στους βασικούς υποστηρικτές της μαθητικής σας πορείας, τους γονείς και καθηγητές σας.
Βέβαια, υπάρχει και μια μερίδα μαθητών που η προσπάθειά τους για την εισαγωγή στα ανώτερα και τεχνολογικά εκπαιδευτικά ιδρύματα, Α.Ε.Ι και Τ.Ε.Ι, δεν ευοδώθηκε. Σε σας, λοιπόν, που γευτήκατε την πρώτη αποτυχία στην μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλατε σας λέω τούτο: Μην το βάζετε κάτω. Υπάρχουν και άλλες διέξοδοι επαγγελματικής σταδιοδρομίας, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να σταθείτε με κύρος και αξιοπρέπεια στις ανάγκες της κοινωνίας μας. Ποιος είπε ότι μόνο η ακαδημαϊκή μόρφωση προσδίδει στους ανθρώπους και κοινωνική; Εξάλλου, το σκαλοπάτι για ένα καινούργιο ξεκίνημα αφορά και τους ανθρώπους που «ξέρουν» να χάνουν!
Το ταξίδι προς την Ιθάκη συνεχίζεται για όλους σας. Μην σταματάτε να μάχεστε, γιατί η ζωή είναι ένας συνεχής αγώνας. Από την πρώτη στιγμή που αντικρίζουμε το φως της μέρας έως τη την τελευταία πνοή μας.
Καλή σταδιοδρομία, υγεία, επιμονή και υπομονή σε όλους σας. Η ζωή σας τώρα ξεκινά».

Για το Γραφείο Τύπου
Κων/να Τάπρα
ΔΕ Δημοσιογράφων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου