3/2/14

ΚΑΠΗ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ ΕΤΗΣΙΑ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ


Απόλυτα πετυχημένη ήταν η ετήσια εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας των ΚΑΠΗ Δήμου Θερμαϊκού την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014.
Πολλά μέλη και φίλοι του ΚΑΠΗ – συνολικά 500 άτομα -  συμμετείχαν σε μεσημεριανή συνεστίαση στην πολυτελή αίθουσα εκδηλώσεων στο Χωριό  της Ειρήνης  και διασκέδασαν με ζωντανή μουσική και πολύ χορό.
Ο Δήμαρχος Θερμαϊκού Γιάννης Αλεξανδρής, σε σύντομο χαιρετισμό του, αφού ευχήθηκε για τη νέα χρονιά, συνεχάρη την διοίκηση του ΔΗΠΠΑΚΥΘ  καθώς και τις επιτροπές και τα μέλη του ΚΑΠΗ για τις δράσεις τους, και τόνισε την με κάθε δυνατό τρόπο, στήριξη του Δήμου προς όλες τις δομές ηλικιωμένων.
 Ο Παναγιώτης Τροκάνας, Πρόεδρος του ΔΗΠΠΑΚΥΘ στις κοινωνικές υπηρεσίες του οποίου εντάσσονται τα ΚΑΠΗ Θερμαϊκού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους και ευχήθηκε υγεία και οικογενειακή γαλήνη.
Οι εκπρόσωποι των 8 ΚΑΠΗ του Δήμου Θερμαϊκού παραλαμβάνοντας το κομμάτι από την πίτα έδωσαν με τη σειρά τους ξεχωριστές ευχές. 
 Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν  ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Γιώργος Τσαμασλής, οι Αντιδήμαρχοι Οικονομικών Χρήστος Βογιατζής και Κοινωνικής Προστασίας και Πολιτισμού Δήμου Θερμαϊκού Γιάννης Τσακμάκας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Γιάννης Μαυρομάτης, Γιάννης Βασιλειάδης, Ιωσήφ Μισαλέμης, Πουλχερία Τζέκου, Θρασύβουλος Παζαρόπουλος, Θανάσης Μπαλασάς, Κυριάκος Στεφανίδης, Φερβελή Αλέκα, Παρθένα Παπαδοπούλου και οι Πρόεδροι των Τοπικών Συμβουλίων: Μηχανιώνας Μαίρη Λιόλιου, Επανομής Αντώνης Καζάκης, Μεσημερίου Μαίρη Τσαμασλίδου και Νέων Επιβατών Πάτρα Κυριακίδου, καθώς και το μέλος του ΔΣ του ΔΗΠΠΑΚΥΘ Γιώργος Καράμπαλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου