2/4/14

ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ για τη φετινή Καλοκαιρινή Εκστρατεία Future Library 2014

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Θερμαϊκού συμμετέχει για 2η συνεχή χρονιά στο Δίκτυο Δημόσιων και Δημοτικών Βιβλιοθηκών του προγράμματος δημιουργικότητας, φιλαναγνωσίας και καινοτομίας Future Library 2014. Το πρόγραμμα αυτό έχει ως στόχο τη γενικότερη αναβάθμιση των Βιβλιοθηκών και την καλλιέργεια της αγάπης για το βιβλίο στις μικρές ηλικίες, μέσα από ευχάριστες και πρωτότυπες δράσεις που πραγματοποιούνται στο χώρο της Βιβλιοθήκης. Το πρόγραμμα υλοποιείται με την αποκλειστική χρηματοδότηση του Ιδρύματος "Σταύρος Νιάρχος".

Η Βιβλιοθήκη προετοιμάζεται λοιπόν για τη φετινή Καλοκαιρινή Εκστρατεία Φιλαναγνωσίας, Δημιουργικότητας και Καινοτομίας (16 Ιουνίου – 12 Σεπτεμβρίου 2014) που θα απευθύνεται σε παιδιά 4 – 12 ετών με δωρεάν συμμετοχή και με θέμα τα αντίθετα, τις αντιθέσεις, τους αντίθετους κόσμους.

Για αυτό αναζητεί ανθρώπους που επιθυμούν να συμβάλλουν εθελοντικά σε αυτό το project σε κάποιον από τους παρακάτω τομείς, συμπράττοντας με το προσωπικό της Βιβλιοθήκης:

1. προετοιμασία Καλοκαιρινής Εκστρατείας

2. υποστήριξη δράσεων ως βοηθοί

3. εμψύχωση δράσεων

-Αν θα ήθελες να βοηθήσεις τη Βιβλιοθήκη στο έργο της, προσφέροντας ένα μέρος από τον πολύτιμο ελεύθερο χρόνο σου,

-αν σου αρέσει η ενασχόληση με το βιβλίο και τα παιδιά,

-αν σε ενδιαφέρει να συνεργαστείς, να μάθεις, να διδάξεις μέσα σε ένα ποιοτικό κλίμα συνεργατικότητας και δημιουργικότητας με το νου στην καινοτομία,

ανεξάρτητα από την ηλικία, την κοινωνική τάξη ή την επαγγελματική σου ιδιότητα…

έλα στη Βιβλιοθήκη της περιοχής σου το αργότερο μέχρι και τις 16 Μαΐου (Μηχανιώνα, Επανομή, Περαία) και συμπλήρωσε μια αίτηση.


Γιατί από εμάς εξαρτάται αν η δική μας Βιβλιοθήκη

θα είναι η Βιβλιοθήκη του Μέλλοντος!!

Πληροφορίες: poltherm@gmail.com23923-30362 (Κεντρική Βιβλιοθήκη – Νέα Μηχανιώνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου