16/7/15

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΑΝΩΛΗ ΜΗΤΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΠΑΝΟΜΗΣ

Στην παραλία της Επανομής, δίπλα στη θάλασσα,σε έναν πανέμορφο χώρο ,ο δήμος Θερμαϊκού οργανώνει συναυλία με έναν από τους κορυφαίους λαϊκούς ερμηνευτές της χώρας μας ,τον Μανώλη Μητσιά. 

Η συναυλία του κλασικού και πολύ αγαπητού λαϊκού τραγουδιστή θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Ιουλίου, στις 9.30 το βράδυ, στην παραλία της Επανομής, με ελεύθερη είσοδο. Ο Μανώλης Μητσιάς θα τραγουδήσει χαρακτηριστικά τραγούδια από το σύνολο της πορείας του που συμπληρώνει –ούτε λίγο, ούτε πολύ- σχεδόν πέντε δεκαετίες. Τραγούδια του Χατζιδάκι, του Θεοδωράκη, του Μούτση, του Χατζηνάσιου, του Κηλαηδόνη, του Μικρούτσικου, του Τόκα, του Σπανού και του Άκη Πάνου, που έχουμε γνωρίσει και αγαπήσει με τη φωνή του. Αλλά και κλασικά λαϊκά και ρεμπέτικα Τσιτσάνης, Παπαϊωάννου κ.α.) που ο ίδιος αποδίδει με μοναδική αυθεντικότητα. 

Με όλα αυτά τα δεδομένα προβλέπεται μια βραδιά σπάνιων συγκινήσεων. Αφιερωμένη σε ένα καλοκαίρι που,παρά τα προβλήματα βρίσκεται ακόμη μπροστά μας κι εμείς του στέλνουμε ένα αισιόδοξο μήνυμα. Θα είμαστε όλοι εκεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου