5/5/16

«Αργύρια 2016» στην Επανομή (7-11 Μαΐου)


































Από τις 7 έως και τις 11 Μαίου πραγματοποιούνται στην Επανομή τα 29α Αργύρια, προς τιμήν του πολιούχου της Αγίου Αργυρίου του Επανομίτη, του Νεομάρτυρος.
Φέτος, τα «Αργύρια» οργανώνονται σε συνεργασία του Δήμου με την Ιερά Μητρόπολη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς, ενώ ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ. Ιουστίνος θα τιμήσει με την παρουσία του πολλές από τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν.
Το πρόγραμμα της φετινής διοργάνωσης έχει επεκταθεί κατά μία επιπλέον μέρα ,(συνολικά πέντε μέρες) και κατά τη διάρκεια της θα πραγματοποιηθούν κυρίως θρησκευτικού χαρακτήρα εκδηλώσεις, οι οποίες όμως θα πλαισιώνονται από
πολιτιστικές, μουσικοχορευτικές και αθλητικές ,καθώς και από σημαντικές κοινωνικές δράσεις, όπως το γεύμα αγάπης για τους ωφελούμενους του προγράμματος«Βοήθεια στο Σπίτι» Επανομής την παραμονή του εορτασμού του Αγίου Αργυρίου, την αγροτοβιοτεχνική έκθεση και την υπαίθρια αγορά που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο, στο χώρο του πάρκου της Επανομής.
Επίσης, την Κυριακή 15 Μαϊου στις 18.00 μ.μ. θα διεξαχθούν ιππικοί αγώνες στην παραλία της Επανομής, καθώς και διήμερο τουρνουά σχολικού ποδοσφαίρου στο γήπεδο της Επανομής (Σάββατο 14 Μαϊου 09.00 –19.00 &  Κυριακή 15 Μαϊου 09.00-14.00).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου