8/10/10

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΟΜΗ

Ιδιαίτερα θερμή ήταν η ανταπόκριση του κόσμου της Επανομής και του Μεσημεριού στα εγκαίνια του εκλογικού γραφείου του συνδυασμού ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ στο Πάρκο Αργυρίων, τα οποία πραγματοποιήθηκαν χθες Πέμπτη 7 Οκτωβρίου, το απόγευμα. Οι πολίτες της περιοχής εκδήλωσαν με την παρουσία τους την υποστήριξη στο πρόσωπο του υποψηφίου δημάρχου Γιάννη Αλεξανδρή και το συνδυασμό ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
Ο Γιάννης Αλεξανδρής αναφέρθηκε στα ιδιαίτερα γνωρίσματα και τις δυνατότητες που παρουσιάζει η περιοχή της Επανομής, στοιχεία τα οποία έχουν ληφθεί υπόψη στον αναπτυξιακό σχεδιασμό της επόμενης ημέρας. Διατύπωσε συγκεκριμένες προγραμματικές προτεραιότητες που σχεδιάζει να προωθήσει για την περιοχή ως δήμαρχος του νέου Δήμου Θερμαϊκού. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στις ανάγκες υποδομών, τη σχολική στέγη, τη στήριξη του αγροτικού τομέα, τον τουρισμό και το περιβάλλον.
Ο κ.Αλεξανδρής δεν παρέλειψε επίσης να τονίσει το σημαντικό ρόλο της Επανομής ως ιστορικής πρωτεύουσας του νέου Δήμου, καθώς όπως είπε οι κάτοικοί της πριν από έναν αιώνα ήταν αυτοί που αγκάλιασαν και βοήθησαν τους προσφυγικούς πληθυσμούς στα πρώτα τους βήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου