14/10/10

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ “ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ»

Μέσα σε κλίμα έντονης αισιοδοξίας για τη νίκη στις δημοτικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη 12 Οκτωβρίου, στην αίθουσα του πρώην κοινοτικού καταστήματος Νέων Επιβατών, συνάντηση όλων των υποψηφίων του συνδυασμού ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. Η συνάντηση είχε σαν στόχο να ενημερωθούν οι υποψήφιοι δημοτικοί και διαμερισματικοί σύμβουλοι για θέματα που αφορούν στο συντονισμό της προεκλογικής δράσης τους, αλλά και στην οργάνωση των ψηφοδελτίων, καθώς την προσεχή Κυριακή 17 Οκτωβρίου υποβολής των σχετικών αιτήσεων στις αρμόδιες αρχές.
Ο επικεφαλής του συνδυασμού υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Αλεξανδρής μιλώντας στους υποψήφιους συμβούλους, τους ευχαρίστησε για τον αγώνα που τάχθηκαν να δώσουν μέσω του συνδυασμού ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ με απώτερο στόχο το καλό της περιοχής μας. Τόνισε ότι ο Καλλικράτης αποτελεί μια νέα πραγματικότητα και μια πρόκληση, την οποία η τοπική κοινωνία δεν μπορεί παρά μόνο να την αξιοποιήσει, απαιτώντας το καλύτερο.
Επιπλέον τους ζήτησε να επιδιώκουν τη μέγιστη δυνατή επαφή με τους δημότες και να ακούν προσεκτικά τις ανησυχίες, τις ανάγκες αλλά και τις προτάσεις τους προς τη Διοίκηση του νέου Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου