26/11/10

Ξεκινούν οι μετατάξεις στους δήμους

Εγκύκλιος του υφυπουργού Εσωτερικών, Γιώργου Ντόλιου αναφέρει ότι ξεκινούν οι μετατάξεις υπαλλήλων προς του δήμους, οι οποίοι μέχρι τώρα εργάζονται στις Νομαρχίες.

Πρόκειται για 2.000 περίπου υπαλλήλους, προσωπικό που υπηρετεί σε οργανικές μονάδες και μετατάσσεται σε Δήμους στους οποίους περνούν και οι αρμοδιότητες των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων. Οι υπάλληλοι μετατάσσονται υποχρεωτικά στο Δήμο της έδρας του νομού ή εντός των ορίων του νομού, ενώ οι μόνιμοι υπάλληλοι μετατάσσονται σε συναφείς κλάδους και ειδικότητες.

Επίσης, οι υπάλληλοι που εργάζονται στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων με οποιαδήποτε σχέση εργασίας μετατάσσονται με την ίδια σχέση εργασίας στο δήμο όπου λειτουργούσαν τα ΚΕΠ, ενώ στην ίδια διαδικασία μετάταξης περιλαμβάνονται και οι δόκιμοι υπάλληλοι, καθώς ο κλάδος Διεκπεραίωσης Υποθέσεων Πολιτών έχει προβλεφθεί αποκλειστικά και μόνο για τη στελέχωση των ΚΕΠ και το προσωπικό αυτό δεν θα μπορεί να απασχοληθεί σε αλλότρια καθήκοντα, όπως σημειώνεται στην εγκύκλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου