27/1/11

Μήνυμα Δημάρχου Θερμαικού για τη γενική απογραφή πληθυσμού.

Συμπολίτες μου,
Θα θελα να σας γνωρίσω ότι από το διάστημα 30 Μαρτίου έως 13 Απριλίου η Ελληνική Στατιστική Αρχή θα πραγματοποιήσει γενική απογραφή των κτιρίων και του πληθυσμού – κατοικιών της χώρας με σκοπό τη συγκέντρωση επίκαιρων δημογραφικών, οικονομικών, κοινωνικών στοιχείων σε ό,τι αφορά τα Ελληνικά νοικοκυριά.
Με τη βεβαιότητα ότι θα ανταποκριθείτε θετικά, σας ευχαριστώ εκ των προτέρων που θα βοηθήσετε το έργο των συνεργατών μας.
Η φετινή απογραφή θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο στα επόμενα βήματα, που σχεδιάζουμε και χρειάζεται να κάνουμε, για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη. Η παρουσία ισχυρού αριθμητικά πληθυσμού συνεπάγεται ενίσχυση της χρηματοδότησης του νεοσύστατου Δήμου μας από το Κράτος, η οποία με τη σειρά της περιλαμβάνει περισσότερα εκτελούμενα έργα, τα οποία βελτιώνουν την ποιότητα της ζωής όλων μας.
Ο νέος Καλλικράτειος Δήμος Θερμαϊκού, που προέκυψε σύμφωνα με την απογραφή του 2001, αριθμεί 38.349 κατοίκους, αριθμό κατά πολύ μικρότερο από τη σημερινή πραγματικότητα. Όμως, πολλές επιπλέον χιλιάδες κατοίκων διαμένετε μόνιμα στον τόπο μας, αξιώνοντας ένα καλύτερο βιοτικό επίπεδο για σας και τα παιδιά σας.
Συμπολίτες μου,
Δεδομένης της μεγάλης απόκλισης, που υπάρχει στους αριθμούς, θα παρακαλούσα να απογραφούμε όλοι μας στον τόπο κατοικίας μας, εδώ που ζούμε, εδώ που πηγαίνουν σχολείο τα παιδιά μας, εδώ που έχουμε ονειρευτεί το μέλλον της οικογένειάς μας και το δικό μας.
Από 30 Μαρτίου έως 13 Απριλίου ας απογραφούμε ΟΛΟΙ!

Ο Δ Η Μ Α Ρ Χ Ο Σ

Ιωάννης Αλεξανδρής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου