19/5/11

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΟΜΗΣ


Ο Δήμαρχος Θερμαϊκού με ανακοίνωσή του καλεί, τους φορείς της Επανομής για ενήμέρωση Την Παρασκευή 27 Μαϊου 2011 και ώρα 8:00 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Επανομής.
Η ανακοίνωση:

Όπως είχα δεσμευτεί απέναντί σας, θα συγκαλούσα συγκέντρωση για την ενημέρωση των κατοίκων και των φορέων της δημοτικής ενότητας Επανομής, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας δημοπράτησης της δεύτερης φάσης του έργου της αποχέτευσης.
Όπως ίσως ήδη γνωρίζετε, η τελική προθεσμία για την κατάθεση ενστάσεων στο αποτέλεσμα της δημοπρασίας είναι η Δευτέρα 23 Μαϊου, δηλαδή η επόμενη της ημερομηνίας στην οποία μας καλείτε για ενημέρωση.
Ως εκ τούτου, για την ακρίβεια και πληρότητα της ενημέρωσής σας, κρίθηκε σκόπιμο να ζητήσουμε την αναβολή της συγκέντρωσής σας και να σας καλέσουμε,στον ίδιο τόπο και την ίδια ώρα, την Παρασκεύη 27 Μαϊου.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την κατανόησή σας.

Ο Δήμαρχος

Ιωάννης Αλεξανδρής

1 σχόλιο:

  1. κάποιο λάθος κάνεις φίλε Χρήστο. Οι φορείς κάλεσαν τον Δήμαρχο την Κυριακή 22/5 κι ο δήμαρχος προσπαθώντας να αποφύγει τον πολύ κόσμο που θα είχε μαζεμένο, έκανε την πρόταση για Παρασκευή. Στρίβειν δια της αναβολής δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή