28/11/11

Ο Δήμος Θερμαϊκού στη ραδιοφωνική συχνότητα FM 100.6


Ο Δήμος Θερμαϊκού ξεκινά μια σειρά ενημερωτικών εκπομπών στη ραδιοφωνική συχνότητα FM 100.6 της Δημοτικής Εταιρίας Πληροφόρησης, θεάματος και Επικοινωνίας Θεσσαλονίκης, κατόπιν σχετικής πρότασης συνεργασίας, που κατέθεσε στο Δήμαρχο με έγγραφό της η Αντιπρόεδρος και Δημοτική Σύμβουλος, Σοφία Ασλανίδου.
Πιο συγκεκριμένα, ο FM 100.6 (που εκπέμπει και διαδικτυακά) προσφέρει βήμα σε φορείς του Νομού, που θα λειτουργήσουν σε εθελοντική βάση και χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση προς τη Δημοτική Εταιρία.
Έτσι, ο Δήμος Θερμαϊκού θέλοντας να ακουστεί η «φωνή» του μέσω ενός φορέα τόσο πληροφοριών, όσο και μουσικής, αποδέχθηκε την πρόταση και βρίσκεται στον «αέρα» από την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου και κάθε Τετάρτη από τις 14.00 έως 15.00Την επιμέλεια και παρουσίαση της εκπομπής θα έχει το γραφείο τύπου του Δήμου Θερμαϊκού με τη δημοσιογράφο του, Κωνσταντίνα Τάπρα. Η τεχνική υποστήριξη του προγράμματος θα παρέχεται από επαγγελματίες του δημοτικού ραδιοφώνου. Η θεματολογία της εκπομπής θα καλύπτει όλο το φάσμα της κοινωνικής ζωής της πόλης μας, με στόχο την ενημέρωση των δημοτών για θέματα επικαιρότητας αλλά και την προβολή του Δήμου μας ευρύτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου