30/9/12

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ-ΦΩΚΙΚΟΣ 1-3


Την αρνητική παράδοση που τον ήθελε να μην κερδίζει μέσα στην Επανόμη, έσπασε ο Φωκικός, επικρατώντας 3-1 της Αναγέννησης. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 5΄με σουτ του Σκαρίμπα μέσα από την περιοχή. Οι γηπεδούχοι ανέλαβαν πρωτοβουλίες και κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση με τον Ογκουνσότο δέκα λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου. Η επανάληψη ξεκίνησε όπως ακριβώς και το πρώτο 45λεπτο, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν εκ νέου το προβάδισμα με κεφαλιά του Κωστόπουλου. Οι παίκτες του Κρίστο Βαζέχα δεν κλείστηκαν παρόλο το προβάδισμα και στο 71ʼ έφτασαν και σε τρίτο γκολ, με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ του Ταμπάκη. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πετύχουν ένα τέρμα που θα τους έβαζε εκ νέου στο παιχνίδι, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Στο 90+1' οριζόντιο δοκάρι ο Παπατζίκος
Αναγέννηση Επανομής (Κώστας Γαλτσίδης): Ταταρίδης, Τσερκέζος, Νταντάμης (87' Αναστασίου), Τέλλος, Φωτιάς, Παπατζίκος, Κουλίδης, Ναστόσκι (80' Μωυσίδης), Μπαλασάς (65' Σικαλόπουλος), Ογκουνσότο, Ταχμαζίδης.
Φωκικός (Κριστόφ Βαζέχα): Γεωργίου, Λίτσος, Κωστόπουλος, Θωμόπουλος, Εσονό, Τετέ (77' Αλμπέρτο), Ευσταθίου, Μπουλούλης (70' Αμπντουραχμάνι), Σκαρίμπας, Ταμπάκης (88' Παπαζούδης), Θέος.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τερετίδης (Καβάλας)
ΒΟΗΘΟΙ: Λαζρής (Καβάλας), Χατζηνάκος (Δράμας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου