11/11/12

Επανομή - Παναιτωλικός 0-0

Ο Παναιτωλικός είχε σαν στόχο μόνο τη νίκη κόντρα στην αδύναμη Αναγέννηση Επανομής, ωστόσο οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πήραν το βαθμό της ισοπαλίας, παραμένοντας ωστόσο στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Μέσα σε δύο λεπτά ο Μύγας έχασε διπλή ευκαιρία να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του, όταν αρχικά στο 14' σούταρε άουτ, ενώ ένα λεπτό αργότερα το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στο δοκάρι.
Στο 20' ο Καμαρά έβγαλε τη συρτή σέντρα, όμως ο Φαβάλι από το ύψος του πέναλτι σούταρε ψηλά άουτ.
Στην επανάληψη ο ρυθμός του παιχνιδιού παρέμεινε ίδιος, με τις δύο ομάδες να συσκολεύονται στο να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Στο 63' ο Σικαλόπουλος έβγαλε μόνο του τον Ναστόσκι, όμως η προβολή του πέρασε άουτ. Τελευταία φάση του ματς ήταν και πάλι για τους φιλοξενούμενους, όμως ο Κούσας πήρε το «ριμπάουντ» μετά από σέντρα-σουτ του Σφακιανάκη και πλάσαρε άουτ.
Αναγέννηση Επανομής (Σπύρος Μπαξεβάνος): Τοπαλίδης, Τσερκέζος (73' Νταντάμης), Κουκουλέκης, Τέλλος, Παπατζίκος, Μωυσίδης, Σαμουηλίδης, Τζανδάρης, Ναστόσκι, Ογκουνσότο (57' λ.τ Σικαλόπουλος), Μπαλασάς (69' Κυζιρίδης).
Παναιτωλικός (Νίκος Καραγεωργίου): Τακίδης, Μπακάκης (38' λ.τ Πασάς), Γκόλιας, Ακουάρο, Ιωάννου, Κούσας, Σφακιανάκης, Μπογκντάνοβιτς (57' Κουτσοσπύρος), Μύγας, Καμαρά, Φαβάλι (84' Mετάξουδης).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου