19/11/12

ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ από την ΠΟΕ- ΟΤΑ. ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ

Κορυφώνονται σημερα οι κινητοποιήσεις στην τοπική αυτοδιοίκηση, καθως σύμφωνα με απόφαση της ΠΟΕ- ΟΤΑ, οι εργαζόμενοι θα προχωρήσουν σε γενικευμένες καταλήψεις όλων των κτιρίων και των υπηρεσιών των Δήμων, ώστε την τελευταία ημέρα που πρέπει να χορηγηθούν τα προσωπικά στοιχεία των εργαζομένων στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης να μην λειτουργεί καμία υπηρεσία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καλεί το Διοικητικό Συμβούλιο της Κ.Ε.Δ.Ε. και των Περιφερειακών Ενώσεων Δήμων (Π.Ε.Δ.) να αποφασίσουν από Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012 την αναστολή λειτουργίας των υπηρεσιών των Δήμων, ώστε η απόφαση για τη μη χορήγηση των στοιχείων στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης να έχει ουσιαστικό αποτέλεσμα και να επιβεβαιωθεί στην πράξη η στήριξη στους εργαζόμενους προκειμένου να μην υπάρξει καμιά απόλυση.

Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. δηλώνει προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν θα επιτρέψει καμιά απόλυση εργαζομένου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και είναι αποφασισμένη για την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων με τελικό στόχο την ανατροπή στην πράξη των διατάξεων του Ν.4093/2012 που οδηγεί χιλιάδες εργαζόμενους στην ανεργία και την Τοπική Αυτοδιοίκηση σε οικονομική και λειτουργική κατάρρευση.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου