27/6/14

«Μπλόκο» της ΑΔΕΔΥ στην αξιολόγηση στο Δημόσιο- Ξεκινά κινητοποιήσεις την ερχόμενη εβδομάδα


Σειρά κινητοποιήσεων με στόχο να μην εφαρμοσθεί η αξιολόγηση στο Δημόσιο ξεκινάει η ΑΔΕΔΥ, σύμφωνα με σημερινή απόφαση του Γενικού Συμβουλίου. Συγκεκριμένα
-Καλεί όλους τους Γενικούς Διευθυντές μα μην εκδώσουν αποφάσεις επιμερισμού ποσοστών και να μη συντάξουν εκθέσεις αξιολόγησης.
-Καλεί όλους τους συναδέλφους να μη συμπληρώσουν τα φύλλα αυτοαξιολόγησης και να τα παραδώσουν στα σωματεία  τους.
-Καλεί επίσης τους Διευθυντές να μη συντάξουν εισηγήσεις αξιολόγησης των υπαλλήλων τους.
Παράλληλα η Ε.Ε. της ΑΔΕΔΥ έχει ήδη προκηρύξει απεργία προκειμένου να υλοποιηθεί η αποχή των υπαλλήλων από κάθε διαδικασία σχετική με την αξιολόγηση.
Επιπλέον, το Γ.Σ. της ΑΔΕΔΥ κηρύσσει τη Δευτέρα 30 Ιούνη 2014 ημέρα Πανελλαδικής Δράσης για τη διεκδίκηση και προβολή των παραπάνω αιτημάτων με αιχμή τη κατάργηση του Ν.4250/2014 και την επαναπρόσληψη όλων των διαθεσίμων και απολυμένων υπαλλήλων. Την ημέρα αυτή πραγματοποιούνται Γενικές Συνελεύσεις των πρωτοβαθμίων σωματείων, καταλήψεις των γραφείων διοίκησης και προσωπικού σε όλες τις υπηρεσίες και χώρους εργασίας, ενημέρωση των πολιτών κ.α.
Την ίδια ημέρα ( 30-6-2014) πραγματοποιούνται συλλαλητήρια στις  3.00 μ.μ. σε όλη τη χώρα. Στην Αθήνα το συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο αγώνα που έχουν δημιουργήσει εδώ και 50 μέρες οι απολυμένοι-ες συνάδελφοι-ισσες μας έξω από το Υπουργείο Οικονομικών ( Καραγεώργη της Σερβίας ).
Τέλος, το Γ.Σ. της ΑΔΕΔΥ προκηρύσσει 24ωρη Πανελλαδική απεργία σε όλο το Δημόσιο τη Τετάρτη 9 Ιούλη 2014 , με συγκεντρώσεις και πορείες σε όλη τη χώρα.
Αμέσως μετά θα πραγματοποιηθούν Γενικές Συνελεύσεις των Συλλόγων και σύσκεψη Ομοσπονδιών και πρωτοβαθμίων σωματείων, με αντικείμενο τη συνέχιση του αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου