13/10/14

Ένας Έλληνας, Επανομίτης, στους έξι καλύτερους οινοπαραγωγούς στον κόσμο

H φήμη και η επιβράβευση των προσπαθειών του Βαγγέλη Γεροβασιλείου και των συνεργατών του ξεπερνάει πλέον τα όρια της Ελλάδας.
Η παγκόσμια αποδοχή της οινικής πορείας του περιλαμβάνει τη βράβευση του Κτήματος ανάμεσα στα εκατό καλύτερα οινοποιεία και την αναγνώριση του ίδιου ανάμεσα στους έξι καλύτερους οινοπαραγωγούς στον κόσμο.
Για το Κτήμα Γεροβασιλείου είναι η πέμπτη φορά που θα βραβευθεί ως ένα εκ των 100 καλύτερων «Οινοποιείων της Χρονιάς» από το αμερικάνικο περιοδικό κρασιού, «Wine & Spirits».
Η διάκριση ήρθε έπειτα από την εξαιρετική απόδοση των κρασιών του Κτήματος στις τυφλές γευστικές δοκιμές (πάνω από 12.500 δείγματα) του περιοδικού, το οποίο έχει ως στόχο να παρουσιάσει στους αναγνώστες του ξεχωριστά κρασιά απ’ όλον τον κόσμο.
Τα «Οινοποιεία της Χρονιάς» επιλέγονται κάθε χρόνο με βάση τη συνέπεια στην ποιότητα των κρασιών τους και την υψηλή βαθμολογία τους.
Επίσης, το Κτήμα Γεροβασιλείου Avaton 2011 συμπεριλήφθηκε στα 100 Καλύτερα Κρασιά της Χρονιάς, με βαθμολογία 93 πόντων, καθώς εκφράζει ιδανικά την τυπικότητα της περιοχής προέλευσής του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου