6/4/11

Στον πόντο από την Επανομή η Καλλονή


sportlesvos.gr

Με... αυτοπεποίθηση που πήγαζε και από το ασφυκτικά γεμάτο "Κεντέρης", η ΑΕΛΚ έδειξε αφενός καλύτερη και αποτελεσματικότερη της Επανομής, κερδίζοντάς την με 2-0, αφετέρου πως έχει πλέον το momentum να κάνει πραγματικότητα ένα όνειρο ετών.

Ο Χατζηκυριάκος στο 45΄πηδώντας πιο ψηλά απ΄ όλους νίκησε και τον Παπαδόπουλο στον αέρα και με μία περίεργη κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Νωρίτερα, ο Κριπιντήρης είχε όμορφο ψηλοκρεμαστό σουτ στο οριζόντιο δοκάρι

Το γκολ αυτό άλλαξε τις ισορροπίες του παιχνιδιού, επιβράβευσε στο χειρότερο χρονικά σημείο για τους φιλοξενούμενους την ανωτερότητα της ΑΕΛΚ στο πρώτο μέρος (όταν έπαιζε και με ευνοϊκό αέρα) και έδωσε το δικαίωμα στον Καρτάλη να τραβήξει την ομάδα πίσω στην επανάληψη δίνοντας χώρο στην Επανομή. Μία Επανομή που είχε την υπεροχή στο δεύτερο μέρους, χωρίς να τη μετουσιώσει σε γκολ.
Στο 71΄ ο Καλαϊτζίδης στην πιο δύσκολη φάση για την Καλλονή στο παιχνίδι, είδε τον Δανίδη αμαρκάριστο μέσα στην περιοχή, να πιάνει μία χλιαρή κεφαλιά που κατέληξε εύκολα στην αγκαλιά του.

Στο 79΄το παιχνίδι το κλείδωσε οΤριανταφύλλου με κοντινή προβολή για να τελειώσει την ιστορία του παιχνιδιού και να προκαλέσει αφορμή για ξέφρενα πανηγύρια στην κερκίδα.
Η ΑΕΛΚ βρίσκεται πλέον έναν μόλις βαθμό πίσω από την Επανομή και έχει την τύχη ξανά στα χέρια της.

ΑΕΛ Καλλονής (Καρτάλης): Καλαϊτζίδης, Αποστολίδης, Χάλαρης, Θυμιόπουλος (85' Βαλιός), Σεμπέκος, Χατζηκυριάκος, Πετρουζέλλης, Κριπιντήρης, Λουτσιάνο (72' Βλαστέλλης), Γάλας (65' Μπακάλης), Τριανταφύλλου.

Αναγέννηση Επανομής (Βοσνιάδης): Παπαδόπουλος, Σαμαράς (74' Γκέτσιος), Ασπανίδης, Κουρδάκης, Ευθυμιάδης, Γεωργιάδης, Μαυροματίδης (46' Δανίδης), Διαμαντίδης (85' Παπατζίκος), Κανουλας, Δεμερτζογλου, Χασομερης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου