11/4/11

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΑΙΡΕΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΣΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Ν. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ


ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΑΙΡΕΤΟΣ ΠΥΣΠΕ
Ν. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
ΤΗΛ. 6944626643
e-mail:cvogiatzis@sch.gr
Χαλκιδική, 11/04/2011
Ενημερωτικό Σημείωμα
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,
Βρισκόμαστε λίγες ημέρες πριν γιορτάσουμε το Πάσχα και την Ανάσταση του Θεανθρώπου. Ωστόσο η πολυπόθητη Ανάσταση για τον έλληνα εκπαιδευτικό παραμένει ζητούμενο που όλο και απομακρύνεται.
Δυστυχώς οι εξαγγελίες της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας απαξιώνουν το επάγγελμά μας και εξαντλούν, οικονομικά και ηθικά, τον έλληνα εκπαιδευτικό.
Η δύσκολη οικονομική κατάσταση αντί να αφυπνίσει την κυβέρνηση και να αλλάξει πολιτική, καταφεύγει πάλι στην εύκολη λύση, δηλαδή στην αύξηση της φορολογίας και στη μείωση των μισθών μας μέσα από το νέο μισθολόγιο, όπως αφήνει να διαρρέει η πληροφορία, για την κατάργηση των επιδομάτων ενσωματώνοντας τα «κουτσουρεμένα» δώρα στο μισθό μας ως αύξηση του βασικού μας μισθού.
Οι δημόσιοι υπάλληλοι έχουμε δείξει τεράστια ανοχή και υπευθυνότητα απέναντι στην κυβέρνηση εδώ και 1,5 χρόνο. Τα όρια όλων μας όμως φτάνουν στο τέλος.
Οι επόμενες εβδομάδες έως το τέλος του σχολικού έτους θα είναι σημαντικές για τους εκπαιδευτικούς μιας και οι υπηρεσιακές μεταβολές ( μεταθέσεις, αποσπάσεις, κρίσεις σχολικών συμβούλων, κρίσεις διευθυντών) είναι μπροστά μας.
Η αδικαιολόγητη καθυστέρηση των μεταθέσεων από το ΚΥΣΠΕ θα δημιουργήσει αλυσιδωτές καθυστερήσεις στο χρόνο πραγματοποίησης των βελτιώσεων θέσεων εντός ΠΥΣΠΕ, καθώς και στις αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ αλλά και εντός ΠΥΣΠΕ.
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,
Εύχομαι από καρδιάς Χρόνια Πολλά, Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση σε όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου