10/7/11

Δημιουργία παιδικής χαράς στο αλσύλλιο «Αναγέννηση» Επανομής


Φίλες και φίλοι,

Χαιρετίζω την ανάληψη της πρωτοβουλίας σας για την αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών, που αφορά στην άθληση και ψυχαγωγία των μικρών μας φίλων με τη δημιουργία παιδικής χαράς στο κοινόχρηστο αλσύλλιο «Αναγέννησης» Επανομής.
Ανέκαθεν, βαθιά μέσα μου, πίστευα πως η αξιοποίηση των δυνατοτήτων ανάπτυξης μιας περιοχής θα πρέπει να αναφέρεται στο σύνολο των δράσεων διαφόρων ιδιωτικών και δημοσίων συμπράξεων, ιδίως τώρα, που αυτή η ανάγκη φαντάζει ακόμη πιο αδήριτη για την αντιμετώπιση της κρίσης, που περνά αυτή τη στιγμή η χώρα μας.
Και αυτό αποδείχθηκε περίτρανα από όλους όσοι εμπλέχθηκαν στην υλοποίηση της τοπικής ανάπτυξης, δεδομένης της δεινής οικονομικής κατάστασης που επικρατεί παντού.
Γονείς, κάτοικοι, οικονομικοί συμπαραστάτες του όλου εγχειρήματος, παρακαλώ, δεχθείτε τα θερμά συγχαρητήρια, εμού προσωπικώς και όλου του Δημοτικού Συμβουλίου, για την χρήσιμη ενεργοποίησή σας, την οποία θέλουμε να θαυμάσουμε και σε άλλες δράσεις της τοπικής ζωής, ώστε να μην παραμείνει «όνειρο θερινής νυκτός» η συνεργασία δημοσίου και ιδιωτών.
Όπως ο Δήμος μας δήλωσε «παρών» στην τοποθέτηση του εξοπλισμού της παιδικής χαράς και βοήθησε με τον δικό του τρόπο στην πραγμάτωση αυτής της δράσης, έτσι σας διαβεβαιώνω πως θα συνεχίσει να λειτουργεί, παράλληλα με τις δικές σας πρωτοβουλίες, με σκοπό να αναβαθμίσει το περιβάλλον και, πιο συγκεκριμένα, να δει περισσότερα χαμόγελα στα πρόσωπα των αυριανών δημοτών του και μέλλον του τόπου μας.


Ο Δ Η Μ Α Ρ Χ Ο Σ
Ιωάννης Αλεξανδρής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου