28/7/11

Νέες μεταγραφές για την Αναγέννηση Επανομής


Η Αναγέννηση Επανομής ανακοίνωσε την απόκτηση του Τάσιο, που θα αποτελέσει τον δεύτερο Βραζιλιάνο του νέου ρόστερ, μετά τον μέσο Τιάγκο Μαρίν. Ο 27χρονος Τάσιο Μάγια Ντος Σάντος, όπως είναι το πλήρες όνομά του, θα έρθει στην Θεσσαλονίκη για υπογραφές και για να ενσωματωθεί στις προπονήσεις την Παρασκευή, μαζί με δυο συμπατριώτες του (στόπερ και μέσος), οι οποίοι επίσης είναι πιθανό να αποκτηθούν (ο Σενεγαλέζος Ντιοπ θα έρθει τις προσεχείς ημέρες).

Ο Τάσιο αγωνίζεται ως σέντερ φορ, διαθέτει πορτογαλικό διαβατήριο, ενώ ξεχωρίζει για το ύψος του (1.93), όντας δυνατός και ικανός στο ψηλό παιχνίδι. Τελευταίος σταθμός στην καριέρα του Βραζιλιάνου ήταν η Μπουσάν Παρκ της Νότιας Κορέας, ενώ ακόμα έχει παίξει στην πατρίδα του με Καλντένσε, Βίλα Ριο, Πορτουγκέσα, Βόλτα Ρεντόντα και Φιγκεϊρένσε. Το νέο απόκτημα των πράσινων έχει θητεύσει επίσης στην Βαρζίμ (Πορτογαλία), αλλά και στην Β΄ Εθνική της Κύπρου το 2008, με τον Χαλκάνορα Ιδαλίου.
Θέλει και Γιακουμή!
Στα υπόλοιπα μεταγραφικά, ενδιαφέρον υπάρχει για την απόκτηση του 22χρονου τερματοφύλακα, Αστέριου Γιακουμή, ο οποίος ανήκει στον ΠΑΟΚ. Η ομάδα του τον παραχωρεί με υποσχετική και ο πρώην γκολκίπερ του Αγροτικού Αστέρα θα αποφασίσει τις προσεχείς ημέρες αν προχωρήσει αυτός ο δανεισμός. Παράλληλα, την Πέμπτη οι παίκτες της Αναγέννησης πέρασαν από εργομετρικές εξετάσεις, ενώ σύντομα θα ανακοινωθεί ο νέος γυμναστής τερματοφυλάκων. Πρόθεση της Επανομής είναι μέχρι την Τρίτη, όταν αναχωρήσει η αποστολή για την ορεινή Ημαθία, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, να έχει «κλείσει» το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου