18/12/11

ΛΑΡΙΣΑ 1964-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ 5-2


(28', 64', 67' Τσιμπάμπα σουτ, 86', 90+3' Σαϊτιώτης σουτ - 44' Γκέσιος κεφ, 61' Δεινόπαπας σουτ)
Στο 85' οριζόντιο δοκάρι ο Παπαστεργίου

Λάρισα (Κρις Κόουλμαν): Σωτηρίου, Αραμπατζής, Ταλ, Κολοβέτσιος (48' λ.τ Χατζής), Κατσιαρός, Νεμπεγλέρας, Μπόα Μόρτε, Σιατραβάνης (62' Σαϊτιώτης), Τσιμπάμπα (78' Ααράμπ), Σεσίνια, Ζεκίνια.

Αναγέννηση Επανομής (Αλέκος Βοσνιάδης): Φιρινίδης, Παπαστεργίου, Γεωργίου (83' Πολίτης), Κουρδάκης, Καρλάο, Ασλανίδης, Δεινόπαππας, Καραμανλής, Τράκις, Γκέσιος, Ναλμπάντης (74' Κάτσε).
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ευαγγέλου (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Χαρίτος (Αθηνών), Σίπκας (Πέλλας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κατσιαρός, Νεμπεγλέρας - Κουρδάκης, Ασλανίδης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

Σχόλιο: "Χορταστικό" παιχνίδι έγινε στο AEL FC Arena, με την η ΑΕΛ να κερδίζει με το εντυπωσιακό 5-2 την Αναγέννηση Επαμονής και επέστρεψε στις νίκες. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Ζοέλ Τσιμπάμπα, ο οποίος πέτυχε χατ τρικ, συνεχίζοντας τις καλές του εμφανίσεις μιας και είχε σκοράρει και στις Σέρρες. Τα άλλα δύο γκολ των Θεσσαλών σημείωσε στα τελευταία λεπτά ο Γιώργος Σαϊτιώτης. Πάντως, η έκταση του σκορ αδικεί τη μαχητική Αναγέννηση, η οποία στάθηκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο και διεκδικήσε μέχρι τέλους το θετικό αποτέλεσμα. Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για το δεύτερο τέρμα της ΑΕΛ, καθώς ο Αραμπατζής δεν τήρησε το φερ πλέι, αφού ο Καρλάο είχε πέσει στο έδαφος και δεν συμμετείχε στο ματς και ο αμυντικός των γηπεδούχων έβγαλε την σέντρα και ο Τσιμπάμπα σήμειωσε το 2-2!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου