4/12/11

ΒΕΡΟΙΑ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ 2-0

Στις επιτυχίες επέστρεψε η «Βασίλισσα του βορρά», η οποία επιβλήθηκε με 2-0 της Αναγέννησης Επανομής και παρέμεινε στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Η ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, που παρά τη νίκη της δεν εντυπωσίασε με την απόδοσή της, ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ έπειτα από αυτογκόλ του πρώην «κυανέρυθρου» Κώστα Γεωργιάδη στο 3', ο οποίος στην προσπάθειά του να γυρίσει τη μπάλα στον τερματοφύλακα, την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του ενώ στο 38' η «Βασίλισσα» διπλασίασε τα τέρματά της με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τάντιτς! Στην επανάληψη οι «κυανέρυθροι» έγιναν πιο απειλητικοί, εκμεταλλευόμενοι και το γεγονός ότι η Επανομή ανοίχτηκε κάπως για να πετύχει κάποιο τέρμα, αλλά τελικά μέχρι τη λήξη του ματς δεν υπήρξε κάποια αλλαγή στο σκορ.
Βέροια (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Κοτταρίδης, Σαμαράς, Μπάρμπας, Αμαραντίδης, Λανγκλέ, Καλογέρης, Βεργώνης (75' Σιλιγαρδάκης), Καλτσάς (67' Φαρινόλα), Τάντιτς, Ολαϊτάν (84' Λαναρής), Κάντι.

Αναγέννηση Επανομής (Αλέκος Βοσνιάδης): Φιρινίδης, Παπαστεργίου, Πεχλιβανίδης, Παπαζούδης, Κουρδάκης, Γεωργιάδης (46' Ναλμπάντης), Καραμανλής, Κάτσε (77' Τράκις), Τιάγκο (46' Γεωργίου), Γκέσιος, Δεινόπαπας.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σέζος (Κιλκίς)
ΒΟΗΘΟΙ: Ναλμπάντης, Πενσερετζής (Κιλκίς)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Βεργώνης, Καλτσάς - Πεχλιβανίδης, Κάτσε, Γκέσιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου