17/2/13

ΦΩΚΙΚΟΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ 1-1

Στο ισόπαλο 1-1 με την Αναγέννηση Επανομής έμεινε ο Φωκικός που έχασε την ευκαιρία να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Στους τρεις βαθμούς μακριά από τις θέσεις του υποβιβασμού βρίσκεται ο Φωκικός ο οποίος δεν κατάφερε να επιστρέψει στις επιτυχίες μένοντας στο ισόπαλο 1-1 με την Αναγέννηση Επανομής.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και προηγήθηκαν στο 21΄με τέρμα του Παπατζίκου. Από εκεί και πέρα ακολούθησε ένας μονόλογος των γηπεδούχων οι οποίοι έφτασαν στην ισοφάριση στο 79’ με τέρμα του Ταμπάκη για το τελικό 1-1.
ΦΩΚΙΚΟΣ: Γεωργίου, Χαλούλος (82’ Αλμπέρτο), Θωμόπουλος (65’ Λουκίνας), Λίτσος, Παπαζούδης, Κωστόπουλος, Νάστος, Ευσταθίου (46’ Σουλελές), Ταμπάκης, Γκόμες, Γουόρντεν.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ: Τατσαρίδης, Γκλάμοσακ, Παπατζίκος, Μπέκα (80’ Τζανδάρης), Τοπούζης, Σαμουηλίδης, Τ. Σίλβα, Ν. Σίλβα, Μωυσίδης, Νταντάμης, Κουκουλέκης (89’ Παπαστεργίου).
Το πρωτάθλημα  της Β' Εβνικής συνεχίζεται την Τετάρτη 20/2 με την Επανομή να υποδέχεται τη Λάρισα με στόχο μόνο τη νίκη για να φύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου