7/2/13

O Δήμαρχος Θερμαϊκού στο μπλόκο των αγροτών.

«Ο πρωτογενής τομέας και ο τουρισμός μας είναι η βαριά βιομηχανία της χώρας μας. Αν η πολιτεία δεν «σκύψει» πάνω από τα προβλήματα αυτών που με κόπο και μόχθο εργάζονται νυχθημερόν, τότε, οδηγούμαστε με μαθηματική ακρίβεια στην ολοκληρωτική διάλυση της οικονομίας», επεσήμανε ο Δήμαρχος Θερμαϊκού, Ιωάννης Αλεξανδρής, κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο μπλόκο των αγροτών, στα «πράσινα φανάρια».

Ο Δήμαρχος, συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους, Χρήστο Βογιατζή και Κώστα Βογιατζή, τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Επανομής, Αντώνη Καζάκη και τον δημοτικό σύμβουλο, Ιωάννη Τσαπουρνά, ενημερώθηκε από τον πρόεδρο του αγροτικού συνεταιρισμού Επανομής, Μιχάλη Σαράφη, για τα προβλήματα του κλάδου, ενώ αντάλλαξε απόψεις σε ό, τι αφορά τα αιτήματά τους και με τους προέδρους των αγροτικών συνεταιρισμών της Θέρμης και του Τριλόφου.
Από την πλευρά τους σύσσωμοι οι αγρότες έστειλαν καθησυχαστικό μήνυμα στους πολίτες, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «σκοπός μας δεν είναι η ταλαιπωρία του κόσμου, γι’ αυτό και δεν θα κλείσουμε τους δρόμους. Στο πλευρό μας θέλουμε όλους τους πολίτες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου