11/5/14

Ο Γιώργος Τσαμασλής απαντά στους επικριτές και λασπολόγους, με έργα!


Λίγες μόλις ημέρες απομένουν για να ανοίξουν οι κάλπες, στις 18 του Μάη, ωστόσο για κάποιους φαίνεται πως ισχύει το: «τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου»!!! Στο … ρόλο του Παντελάκη, μπαίνει επάξια ο Γιάννης Μαυρομάτης και ο συνδυασμός που ηγείται «ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ – ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ», καθώς έχει επιδοθεί, από την έναρξη κιόλας της προεκλογικής περιόδου, σε έναν άνευ προηγουμένου πόλεμο λάσπης και ύβρεων, ενώ όπου σταθεί και όπου βρεθεί, κατηγορεί και εκτοξεύει βαρύτατους χαρακτηρισμούς εναντίον του Γιώργου Τσαμασλή.

Καθημερινά, ο υποψήφιος Δήμαρχος, με τον συνδυασμό «ΘΕΡΜΑγΙΚΟΣ – Καλύτερη ζωή για όλους», Γιώργος Τσαμασλής, δέχεται επιθέσεις με χτυπήματα που πολλές φορές είναι κάτω απ’ τη μέση. Φαίνεται πως ο κύριος Μαυρομάτης έχει την εντύπωση ότι με στείρα πολιτική, κούφια λόγια, εκτόξευση λάσπης και πρακτικές αλλά και μεθόδους που απέτυχαν παταγωδώς τα προηγούμενα χρόνια, θα έχει καλύτερο αποτέλεσμα. Όποιος όμως νομίζει ότι ο κόσμος τρώει κουτόχορτο και θεωρεί πως η «άγρα» ψήφων γίνεται χωρίς επιχειρήματα, χωρίς πρόγραμμα, χωρίς σεβασμό στον συνυποψήφιο, τότε πλανάται οικτρά!!!
Ο Γιάννης Μαυρομάτης, εξαρχής έχει επιλέξει υψηλούς τόνους, που όσο περνούν οι μέρες, τους ανεβάζει επικίνδυνα, πολώνει και ηλεκτρίζει το κλίμα εντελώς αναίτια, τη στιγμή που ο Γιώργος Τσαμασλής, όπως φάνηκε περίτρανα στο 2ο debate, εμφανίζεται πρωτοπόρος, ενωτικός και με διάθεση συνεργασίας με όλους τους συνδυασμούς για το καλό του τόπου και των πολιτών. Αυτή είναι όμως και η ειδοποιός διαφορά των δύο υποψηφίων Δημάρχων. Ο ένας, να δείχνει έργο, να έχει λόγο, επιχειρήματα και καινοτόμες προτάσεις που θα αλλάξουν ριζικά την εικόνα του Δήμου Θερμαϊκού, και ο άλλος να προσπαθεί να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου, εκτοξεύοντας ύβρεις και λάσπη.
Αλήθεια, μας είπε όλο αυτό το διάστημα, ο κατά τ’ άλλα αξιότιμος Γιάννης Μαυρομάτης, τι σκοπεύει να κάνει για το Δήμο, ή επειδή ο συνδυασμός του φαίνεται να στερείται προτάσεων και δράσεων, ακολουθεί τη συγκεκριμένη πολιτική;
Ο Γιώργος Τσαμασλής κρατά από την αρχή χαμηλό προφίλ και ήπιους τόνους, μακριά από εντάσεις και αντιπαραθέσεις, οι οποίες μόνο κακό κάνουν στον τόπο. Ίσως αυτή η στάση του Γιώργου Τσαμασλή, να εκλαμβάνεται από τους πολιτικούς του αντιπάλους, ως αδυναμία. Εμείς απαντάμε ένα μεγάλο ΟΧΙ, διότι ο Γιώργος Τσαμασλής έχει αποδείξει πολλές φορές ότι δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, δεν κρύβεται από δημόσιους διαλόγους, όπως πράττουν άλλοι, και πως προτιμάει να μιλάει με έργα και όχι με λόγια του αέρα!!!
Ωστόσο, επειδή με όλα αυτά που έχουμε ακούσει, το ποτήρι έχει ξεχειλίσει, καλό θα ήταν ο κάθε κατεργάρης να μπει στον πάγκο του, και επιτέλους ο κόσμος να μάθει ποιά είναι η αλήθεια.
Για το λόγο αυτό σας ρωτούμε κύριε Μαυρομάτη, κάτι το οποίο οι περισσότεροι κάτοικοι της Νέας Μηχανιώνας θα ήθελαν να σας πουν: Τι κάνατε 8 χρόνια, όταν είχατε τα ηνία του Δήμου; Μήπως απατόμαστε και δεν διατελέσατε εσείς Δήμαρχος της περιοχής από το 2002 έως το 2010, όταν και τάξατε στους δημότες σας «λαγούς με πετραχήλια»;
Όχι κύριε Μαυρομάτη. Δυστυχώς για εσάς, δεν κάνουμε λάθος. Δυστυχώς για εσάς, εκείνες τις περιόδους, πολλά ακούσαμε απ’ τα χείλη σας και λίγα είδαμε.
Χρυσάφι υποσχόσασταν, που όμως αποδεικνυόταν άνθρακας. Κάνατε λόγο για «πολλά κεράσια», μα οι κάτοικοι της Μηχανιώνας δεν πείστηκαν, και κράτησαν μικρό καλάθι, αφού οι υποσχέσεις σας ουδέποτε πραγματοποιήθηκαν κι έμειναν απλά … υποσχέσεις!!!
Αγαπητοί συμπολίτες μας, θα θέλαμε να φρεσκάρουμε λιγάκι τη μνήμη σας, γιατί πέρασαν αρκετά χρόνια και ίσως ορισμένοι να λησμόνησαν ή να θέλουν επιλεκτικά να ξεχάσουν ποιους στόχους και τι μεγαλόπνοα σχέδια είχε θέσει για την 8ετία  που ήταν Δήμαρχος, ο Γιάννης Μαυρομάτης.
Μας μίλησε λοιπόν για τη δημιουργία του Διεθνούς Πανεπιστημίου, το οποίο ακόμη περιμένουμε.
Έκανε λόγο για Βοτανικό Πάρκο, όμως τον μόνο Βοτανικό που ξέρουμε, απέχει 540 χλμ από την Περαία!!!
Μας υποσχέθηκε ΕΝΥΔΡΕΙΟ, όμως φαίνεται ότι τα ψάρια έβγαλαν φτερά και πέταξαν, γιατί ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ!!!
Μας είπε για δημιουργία Μουσείου Παιδικού Παιχνιδιού, για Θαλάσσιο Πάρκο, για Συνεδριακό Κέντρο. Σε όλα τα παραπάνω, δεν μπήκε καν το πρώτο τούβλο, πόσο δε μάλλον, να αναφερθούμε για ολοκλήρωση των έργων.
Όσο για τον Τουρισμό, με τη δημιουργία υπερπολυτελών ξενοδοχειακών μονάδων; Ας το αφήσουμε καλύτερα, γιατί ακόμη γελάμε μέχρι δακρύων!!!
Τέλος, θα αναφέρουμε την προεκλογική του δέσμευση για την αύξηση και την αξιοποίηση της Δημοτικής Περιουσίας, καθώς και την αξιοποίηση του ΔΙΑ. Τι έγινε απ’ όλα αυτά; Απολύτως τίποτε, ή καλύτερα «μία τρύπα στο νερό»!!!
Καλό λοιπόν θα ήταν, ο κύριος Μαυρομάτης, πριν προβαίνει σε επιθέσεις και κατηγορίες προσπαθώντας να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών, λαϊκίζοντας, να θυμάται τι έλεγε και δεν έκανε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου