27/4/15

ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ 2015 ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Με μεγάλη χαρά περιμένουμε και φέτος όλους τους φίλους του αμπελιού και του κρασιού, παλιούς και νέους, μικρούς και μεγάλους, στο Κτήμα μας για να γιορτάσουμε μαζί τις Ανοιχτές Πόρτες.
Το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Μαΐου 2015, το Κτήμα Γεροβασιλείου ανοίγει τις πόρτες του για ξεναγήσεις, γευστικές δοκιμές και παράλληλες εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο από τις 11 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα.

Πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων:
Σάββατο 09.05.15, 12:00
«Από Στόμα σε Στόμα, Γύρω-γύρω όλοι»
14 λαοί, 14 συνταγές, 20 άνθρωποι, σε 1 χωριό. Γλώσσες διαφορετικές, πολιτισμοί διαφορετικοί. Ανάγκη κοινή για συνεύρεση, για επικοινωνία για φιλία. Γύρω από ένα τραπέζι. Γύρω-γύρω όλοι! Η πολυπολιτισμική κουζίνα της Επανομής. Παρουσίαση της νέας έκδοσης.
Η δημοσιογράφος Μάγια Τσόκλη προλογίζει την έκδοση και μας τιμά με την παρουσία της!
Παράλληλα, οι κυρίες και οι κύριοι που συμμετέχουν στην έκδοση απλώνουν τραπεζομάντηλα στον κήπο του Κτήματος και μας σερβίρουν λιχουδιές από τις χώρες τους.
- Παρουσίαση του νέου γλυπτού της συλλογής Γεροβασιλείου του εικαστικού Κώστα Τσόκλη
Ένα ιδιαίτερο σταφύλι βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στον κήπο του Κτήματος. Δημιουργός του ο διεθνώς καταξιωμένος εικαστικός Κώστας Τσόκλης.
Κυριακή 10.05.15, 12:00
«Μαμά θα κάνω μπάντα», των BurgerProject
Η μουσικοθεατρική, διαδραστική παιδική παράσταση των πάντα δημιουργικών BurgerProject ταξιδεύει για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη και έρχεται στην Επανομή για να μυήσει μικρούς και μεγάλους στη μαγεία του ρυθμού και της μελωδίας μέσα από ένα διασκεδαστικό μουσικό ταξίδι.
Με τη γνωστή ενέργεια και το χιούμορ που τους διακρίνει επί σκηνής, οι Burger Project «χτίζουν» στα γρήγορα ένα μικρό μαγικό μουσικό κόσμο, παίζουν με τα παιδιά (και τους ενήλικες!), χορεύουν, ερμηνεύουν τραγούδια. Στο τέλος τα ντεσιμπέλ ανεβαίνουν και η ζωντανή μουσική και ο χορός ξεσηκώνουν τις διαθέσεις! www.burgerproject.gr   

Κατά τη διάρκεια του διημέρου
- Ο ραδιοφωνικός παραγωγός του ράδιο KOSMOSΓιάννης Δημητριάδης έρχεται από την Αθήνα και από το πιο πολύχρωμο ραδιόφωνο της Ελλάδας και πλημμυρίζει με μουσικές από όλο τον κόσμο τον κήπο του Κτήματος!
- Bazaar βιβλίων για το αμπέλι, το κρασί, το φαγητό, τον πολιτισμό.
- Κρασί από «σπίτι»...Γεροβασιλείου: απολαύστε το γεύμα σας σε μία από τις ταβέρνες της Επανομής με κρασί αγορασμένο από το Κτήμα!
Είσοδος ελεύθερη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου