20/10/11

Κ. Μακεδονία-επιστράτευση: Δεν υπογράφει ο Ψωμιάδης αλλά... ο αστυνομικός δ/ντής


Στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, άρχισαν να φτάνουν και να επιδίδονται τα φύλλα επιστράτευσης όχι όμως με την υπογραφή του αναπληρωτή περιφερειάρχη Διονύση Ψωμιάδη, όπως προβλέπει ο νόμος, αλλά με την... υπογραφή του αναπληρωτή αστυνομικού διευθυντή Θεσσαλονίκης Βασίλη Σταυρίδη, ο οποίος ανέλαβε χθες τα... καθήκοντά του!!!

Επιστράτευση στο Δήμο Νεάπολης-Συκεών

Ήδη, οι πρώτες επιτάξεις έγιναν στο Δήμο Νεάπολης-Συκεών, ο δήμαρχος του οποίου, ο Σίμος Δανηιλίδης, έχει πέσει τρεις φορές θύμα προπηλακισμού από τους εργαζομένους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για τη στάση του στις κινητοποιήσεις τους (ζήτησε εισαγγελική παρέμβαση).

Έτσι, με την υπογραφή Σταυρίδη, επιτάχθηκαν 10 οδηγοί και 15 εργάτες, πολλοί εκ των οποίων μέσω των οικογενειών τους επειδή είτε βρίσκονταν στη χθεσινή συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη είτε στο εργοτάξιο, όπου γίνεται κατάληψη.

Μιλώντας ο αναπληρωτής γραμματέας της ΠΟΕ-ΟΤΑ και μέλος του δ.σ. του Συλλόγου Εργαζομένων στο Δήμο Συκεών-Νεάπολης Μηνάς Μοναστηριώτης χαρακτήρισε «παράτυπες και παράνομες» τις επιδόσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου