10/3/13

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ-ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 0-1

Την ανοδική της πορεία συνέχισε η Δόξα Δράμας, που όχι μόνο έμεινε αήττητη για 13η αγωνιστική, αλλά «άλωσε» την έδρα της Αναγέννησης Επανομής με 0-1 και βρίσκεται μια ανάσα από τη ζώνη των πλέι οφ (0-1). Μπροστά σε 400 εκδηλωτικούς φιλάθλους των «Μαυραετών», τη διαφορά στο… βούρκο του «Νίκος Σαράφης» έκανε το γκολ του Νίκου Μπουτζίκου (63΄ με διαγώνιο σουτ από αριστερά), ο οποίος εξελίχθηκε σε «χρυσή» αλλαγή για τον Παναγιώτη Τζαναβάρα. Την ίδια στιγμή, αυτή η ήττα ίσως αποδειχθεί οδυνηρή και καταδικαστική για την Επανομή, αφού την ίδια ώρα κέρδιζαν οι δυο βασικοί ανταγωνιστές στη «μάχη» για τη σωτηρία, ο Θρασύβουλος και ο Βύζας Μεγάρων. Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια και είχαν αρκετές ευκαιρίες, όπως με τον Ταραλίδη, που είχε οριζόντιο δοκάρι στο 24΄με απευθείας φάουλ. Στην αντίπερα όχθη, η ομάδα του Κώστα Βελιτζέλου είχε να επιδείξει το δοκάρι του Τόλη Αναστασίου, με σέντρα-σουτ στο 3΄.

Αναγέννηση Επανομής (Κώστας Βελιτζέλος): Ταταρίδης, Νταντάμης, Ζόσουα Σίλβα, Γκλάμοσακ, Σαμουηλίδης, Κουλίδης, Τζανδάρης (77' Κάρταλ), Μπέκα, Αναστασίου (64' Μπαλασάς), Παπαστεργίου (72' Σικαλόπουλος), Τοπούζης.
Δόξα Δράμας (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Δαύκος, Στεργιανός, Σοϊλέδης (58' Μπουτζίκος), Μιλένκοβιτς, Κοντέων, Ταραλίδης, Μπάρος, Καμινιώτης, Ρούσεφ (74' Μπαλής), Τότο, Κάπελ (82' Κασσός).
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καραλιόλιος (Γρεβενών)
ΒΟΗΘΟΙ: Πασχάλης, Τίκας (Ηπείρου)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σαμουηλίδης, Τζανδάρης, Κουλίδης, Τοπούζης, Νταντάμης, Μπέκα - Μπουτζίκος
mikriliga.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου