18/3/13

ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ

Συνεδριάζει την Τρίτη 19 Μαρτίου το Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Θερμαϊκού μετά την αναβολή της προηγούμενης εβδομάδας. Η συνεδρίαση θα γίνει την ίδια ώρα, στις 5:00 το απόγευμα και με την ίδια ημερήσια διάταξη και με τα παρακάτω θέματα που έχουν προστεθεί.
Θέματα Ημερήσιας Διάταξης

46ο: Έγκριση Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Θερμαϊκού και της ΔΕΥΑΘ, υποβολή και υλοποίηση της πράξης «Επέκταση και Αντικατάσταση του δικτύου Ύδρευσης του Δήμου Θερμαϊκού». Εισηγητής:Γεν.Γραμματέας κ. Ε. Κεραμιδάκης.
47ο: Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος και αναμόρφωση Προϋπολογισμού. Εισηγητής:Αντιδήμαρχος κ. Χ.Βογιατζής.
48ο: Έγκριση κατανομής ποσού 1.405,89 € προς την Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή, για τις αμοιβές Σχολικών Τροχονόμων. Εισηγητής: Αντιδή- μαρχος κ. Κ.Βογιατζής.
49ο: Κατανομή ποσού 107.055,03 € για την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών των σχολείων του Δήμου. Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Κ.Βογιατζής.
50ο: Ορισμός αναπληρωματικών μελών στο ΔΣ της ΔΗΚΕΘ. Εισηγήτρια: Δημ.Σύμβουλος κ. Κ. Καζουλίδη.
51ο: Έγκριση της υπ΄αρ.3/2013 απόφασης ΔΣ του ΝΠΔΔ «Δημοτική Βιβλιοθήκη Γεωργίου & Αικατερίνης Καβούνη», που αφορά στην κατάρτιση Προϋπολογισμού. Εισηγήτρια: Δημ. Σύμβουλος κ. Α. Φερβελή.
52ο: Έγκριση της υπ΄αρ.4/2013 απόφασης ΔΣ του ΝΠΔΔ «Δημοτική Βιβλιοθήκη Γεωργίου & Αικατερίνης Καβούνη», που αφορά στον Απολογισμό της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Γεωργίου & Αικατερίνης Καβούνη Δήμου Θερμαϊκού. Εισηγήτρια: Δημ. Σύμβουλος κ. Α. Φερβελή.
53ο: Ανάκληση της υπ΄αρ.541/2012 απόφασης ΔΣ, που αφορά στον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου Θερμαϊκού. Εισηγητής: Γεν. Γραμματέας κ. Ε. Κεραμιδάκης.
54ο:Προγραμματισμός προσλήψεων προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για το έτος 2013. Εισηγητής:Γεν.Γραμματέας κ.Ε.Κεραμιδάκης.
55ο: Προγραμματισμός σύναψης συμβάσεων μίσθωσης έργου, για το έτος 2013. Εισηγητής:Γεν.Γραμματέας κ.Ε.Κεραμιδάκης.
56ο: Αντικατάσταση εκπροσώπου του Δήμου Θερμαϊκού στην πενταμελή Επιτροπή ωφελουμένων. Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Κ.Βογιατζής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου